Coronavirus-beleid

Corona-update: uw behandeling gaat door, vooralsnog face-to-face.

Door het kabinet zijn voorzorgsmaatregelen afgekondigd om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Ook wij denken aan uw en onze gezondheid, dus wij houden ons aan de voorzorgsmaatregelen en vragen u om dat ook te doen: geen handen schudden, vaker handen wassen, hoesten en niezen in uw elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken. In ons pand zijn dispensers aanwezig met desinfecterende handalcohol die wij u verzoeken te gebruiken bij binnenkomst.

Wij verzoeken u tevens vriendelijk, maar dringend, om bij binnenkomst een mondkapje te dragen en dat op te houden in de wachtkamer, de gangen en het trappenhuis totdat u in de spreekkamer bent. Daar kunt u het (desgewenst) af doen.

Persoonlijke gesprekken op de praktijk blijven mogelijk, dus face-to-face. Wij verzoeken u echter om niet naar de praktijk te komen als u symptomen heeft van COVID19, zoals verkoudheid, keelpijn, hoest of koorts. Ook bij hooikoorts vragen we u vriendelijk om niet te komen. Uw afspraak kan dan gewoon doorgaan per beveiligd beeldbellen of telefoon.

Mocht u niet kunnen komen, dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk, maar minimaal 24 uur van te voren, te laten weten. Meldt u zich te laat af en/of wilt u geen gebruik maken van een consult per beeldbellen of telefoon, dan moeten wij de kosten van het consult van € 70 bij u in rekening brengen.