Contact

OP DIT MOMENT IS ONZE WACHTLIJST MEER DAN TIEN WEKEN. WIJ NEMEN OM DIE REDEN VAN 15 APRIL TOT 20 MEI 2019 GEEN NIEUWE CLIËNTEN AAN. Dit geldt niet voor Theo Hövels die een wachttijd van ca. twee weken heeft. Hij heeft geen contracten met zorgverzekeraars en behandeling bij hem komt geheel of gedeeltelijk voor eigen rekening (afhankelijk van uw klachten en uw zorgpolis).
Voor andere praktijken kunt u zoeken op de websites van www.psyzorgeemland.nl of www.lvvp.info en ook kunt u bij uw zorgverzekeraar informeren waar u sneller terecht zou kunnen.

U kunt ons op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur telefonisch bereiken op 033-4637617.
Tussen 13.00 en 14.00 uur hebben wij een telefonisch spreekuur. Rechts kunt u zien wanneer uw behandelaar aanwezig is. Buiten deze tijden kunt u het antwoordapparaat inspreken. Ook kunt u één van onderstaande formulieren invullen. Er wordt uiterlijk binnen twee werkdagen contact met u opgenomen. In geval van crisis buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met uw huisarts.

Wilt u zich aanmelden? Klik dan op onderstaande knop.

  Aanmeldingsformulier

Wilt u informatie aanvragen? Klik dan op onderstaande knop.

  Informatie aanvragen

Wilt u een bericht sturen naar één van de medewerkers of de afspraaktijden zien? Klik dan rechts op de gewenste naam. 

Wanneer u aan uw behandelaar vertrouwelijke informatie, al dan niet met bijlagen, wilt sturen, adviseren wij u om dat te doen via diens Contactpagina op onze website. Die informatie wordt altijd via een beveiligde verbinding verstuurd.

Westsingel 14  3811BA Amersfoort  Zie kaart