Contact

S.P.E.L. Amersfoort is gevestigd in het O.L.V. ter Eem klooster op de Daam Fockemalaan 22  3818 KG Amersfoort. Klik hier voor de route.

Op dit moment hebben wij helaas een aanmeldstop. Wij kunnen niet overzien wanneer deze wordt opgeheven.  

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 033-4637617 (keuzemenu) en op de getoonde 06 nummers bij de behandelaar. 

Rechts kunt u zien wanneer uw behandelaar aanwezig is. Wij verzoeken u om uw berichten, die uw behandeling aangaan rechtstreeks te zenden aan uw behandelaar. Klik op de gewenste naam, u ziet dan de contactmogelijkheden en afspraaktijden.

Onderstaand kunt u één van onderstaande algemene contactformulieren invullen. In geval van crisis buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een (eventueel andere) zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de Treeknormen).

Wilt u zich aanmelden? Klik dan op onderstaande knop.

  Aanmeldingsformulier

Wilt u algemene informatie aanvragen? Klik dan op onderstaande knop. U kunt zich via deze knop niet aanmelden.

  Informatie aanvragen

S.P.E.L. is gevestigd in het O.L.V. ter Eem klooster op de Daam Fockemalaan 22  3818 KG Amersfoort.

Route en kaart.