Contact

U kunt ons op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur telefonisch bereiken op 033-4637617.
Tussen 13.00 en 14.00 uur hebben wij een telefonisch spreekuur. Rechts kunt u zien wanneer uw behandelaar aanwezig is. Buiten deze tijden kunt u het antwoordapparaat inspreken. Ook kunt u één van onderstaande formulieren invullen. Er wordt uiterlijk binnen twee werkdagen contact met u opgenomen. In geval van crisis buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met uw huisarts.

Bij uw aanmelding kunt u uw voorkeur uitspreken voor een vrouwelijke of mannelijke psycholoog. Tevens kunt u aangeven bij welke psycholoog u in behandeling wilt. U kunt dit vermelden in het veld “korte omschrijving klacht” op het online aanmeldingsformulier dat u hieronder op deze pagina aantreft.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een (eventueel andere) zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de Treeknormen).

Wij verwijzen u ook naar de website van Psyzorg Eemland waarop een overzicht te vinden is van de meeste vrijgevestigde GZ-psychologen in de regio Eemland, inclusief hun wachttijden. Wellicht dat u bij een collega die ook bij deze vereniging is aangesloten sneller terecht kunt.

Wilt u zich aanmelden? Klik dan op onderstaande knop.

  Aanmeldingsformulier

Wilt u informatie aanvragen? Klik dan op onderstaande knop.

  Informatie aanvragen

Wilt u een bericht sturen naar één van de medewerkers of de afspraaktijden zien? Klik dan rechts op de gewenste naam. 

Wanneer u aan uw behandelaar vertrouwelijke informatie, al dan niet met bijlagen, wilt sturen, adviseren wij u om dat te doen via diens Contactpagina op onze website. Die informatie wordt altijd via een beveiligde verbinding verstuurd.

Westsingel 14  3811BA Amersfoort  Zie kaart