Aanmeldingonline

Om uw privacy te waarborgen maken wij gebruik van onderstaand Patiëntenportaal. Hierin treft u drie mogelijkheden aan, waarvan momenteel uitsluitend de button voor Inschrijven actueel is.

Inloggen:  (NIET IN GEBRUIK) Tijdens de behandeling kunt u, op aangeven van uw behandelaar, gebruik maken van de mogelijkheid om online vragenlijsten in te vullen.

Inschrijven:  U kunt deze mogelijkheid gebruiken om u bij ons aan te melden. Kiest u daarvoor onder de tekst Patiëntenportaal voor de button INSCHRIJVEN.

Wilt u uw klacht beknopt noteren in het veld “beschrijving klacht”? Er is momenteel slechts ruimte voor 75 tekens. U kunt op die plek ook laten weten als u voorkeur heeft voor een mannelijke of vrouwelijke therapeut. Heeft u voorkeur voor één van onze collega’s, dan kunt u zijn of haar naam ook bij “beschrijving klacht” vermelden.

U ontvangt per mail een bevestiging van uw aanmelding. Door deze mail te bevestigen, valideert u uw e-mailadres en komen uw gegevens binnen in de administratie van SPEL Amersfoort. Vervolgens wordt er contact met u opgenomen voor het maken van een eerste afspraak.

Mocht u geen e-mailadres hebben, dan kunt u zich aanmelden op telefoonnummer 033-4637617 (bereikbaar tussen 09:00 en 11:00 uur op werkdagen).

E-mailadres valideren: